X-Runner

X-Runner voor Android

Temple Run-kloon met futuristisch tintje

X-Runner is een gratis kloon van Temple Run. In het spel glijd je op futuristische rolschaatsen over transgalactische snelwegen, met flink wat obstakels in het vizier.Springen en rennen zijn populaire bezigheden op mobiele telefoons. Het immense...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goed gekloond

TEGEN

  • Niet origineel

Goed
7

X-Runner is een gratis kloon van Temple Run. In het spel glijd je op futuristische rolschaatsen over transgalactische snelwegen, met flink wat obstakels in het vizier.

Springen en rennen zijn populaire bezigheden op mobiele telefoons. Het immense succes van Temple Run vroeg om meer en wij verwelkomen dan ook elke redelijke kloon op de redactie. Agent Dash kopieerde het concept en voegde stijl toe, X-Runner dompelt het speltype in een futuristisch sausje. Werkt het? Als je van dit soort spellen houdt, zeker. Het principe is namelijk exact hetzelfde: ren (ofwel glijd) over een traject, spring over obstakels en pak muntjes (welja, holografische punten in dit geval).

Voor het sturen in X-Runner beweeg je de telefoon naar links en rechts. Wel is het jammer dat de besturing niet aanpasbaar is, want met je toestel slingeren in trein of metro kan vervelend zijn voor je medepassagiers. Heb je genoeg ruimte om je heen, dan is X-Runner echter een plezante tijddoder. Net als bij Temple Run geldt ook hier een hoge verslavingsfactor: X-Runner nodigt telkens weer uit om verder te rennen en punten te scoren.

X-Runner brengt geen vernieuwende elementen in het Temple Run-genre, maar vermaakt voldoende om te proberen. Speelt heerlijk in de trein of bus.

Meeste downloads Actiespellen voor android

X-Runner

Download

X-Runner 1.0.4

Beoordelingen about X-Runner

Promotie×